Live scores


26/09/2020

Time for a comeback!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλό Σαββατοκύριακο!Όπως θα πάρετε μια μυρωδιά από τον τίτλο της ανάρτησης,ήρθε η ώρα για την επιστροφή μας στα τεκταινόμενα έπειτα από αρκετό καιρό αποχής (όχι γενικής αποχής,ούτε καραντίνας από το στοίχημα).Αυτό όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι δύσκολα γίνεται,πόσο μάλλον αν κάνοντας το χόμπι σου βγάζεις και κάποια μικρά έσοδα στην άκρη,κάτι το οποίο είναι αυτό που το μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς προσπαθούμε να κάνουμε!


Η επιστροφή μας σηματοδοτείται και από την προσθήκη 2 νέων συνεργατών στο blog,με τους οποίους μας συνδέει μια δυνατή και ανιδιοτελής πώρωση αν μου επιτρέπεται να το πω έτσι με τη μπάλα,το στοίχημα και ότι έχει να κάνει με αυτό που θα βλέπετε στο blog μας!Η παρουσίαση των νέων συνεργατών του blog θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται όπως επίσης και η επανεκκίνηση με αναλύσεις,προτάσεις και ότι άλλο επιτάσσει αυτό με το οποίο βρισκόμαστε εδώ.


Αυτά προς το παρόν από εμένα,έχουμε ωραίο ΣΚ με αρκετούς αγώνες που μας περιμένουν,εύχομαι καλή τύχη σε όλους και μείνετε συντονισμένοι για την παρουσίαση των συνεργατών μας και τη δυναμική μας επιστροφή!


Μφχ,

Κουβάς-Killer

2 σχόλια:

  1. Περιμενω πως και πως τα προγνωστικα να τα ακουλουθησω πιστα!εχω να παιξω στοιχημα 2 χρονια! συγκινήθηκα με τον κουβας κιλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενω πως και πως τα προγνωστικα να τα ακουλουθησω πιστα!εχω να παιξω στοιχημα 2 χρονια! συγκινήθηκα με τον κουβας κιλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.