Live scores


28/10/2019

Δευτεριάτικη τρέλα!!!

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά για την εθνική μας επέτειο του "ΟΧΙ" 79 χρόνια μετά!

Χαλαρή μέρα σήμερα καθώς οι περισσότεροι/ες δεν εργάζονται να φανταστώ,οπότε κάπου θα πίνετε χαλαρά το μεσημεριανό σας καφεδάκι ή θα τρώτε παραλιακά σε καμιά ωραία ταβερνούλα...

Για εμάς που είμαστε μέσα και ασχολούμαστε με κουπόνια φάτε καμιά μπουκιά παραπάνω!

Λίγα τα ματς σήμερα και καθώς τα κοίταγα μου έβγαιναν εμπνεύσεις για τρελά σημεία,οπότε σκέφτηκα να πάρω το ρίσκο και να ρίξω ένα σύστημα τίμιο και ολίγον τι(μάλλον αρκετά) τρελό!Τρέλα όμως θέλει και το στοίχημα κάποιες φορές,οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε και όποιος θέλει ας το τολμήσει!

Θα πάω σε μια εξάδα αγώνων,προσωπικά έπαιξα τους πέντε στο σύστημα μου,γιατί στην εταιρεία που το έπαιξα δεν μου έδινε το G/G&Over 3,5,αλλά έδινε όλα τα υπόλοιπα σημεία σε υψηλότερες αποδόσεις!


  • Άαρχους - Κοπεγχάγη --- 2&G/G(4.75)
  • Ντουργκάρντεν - Έρεμπρο --- 1&G/G(2.87)
  • Έργκριτε - Ντάλκουρντ --- G/G&Over 3,5(2.70)
  • Σαντχάουζεν - Βέχεν --- 2(4.33)
  • ΚΠΡ - Μπρέντφορντ --- 1&G/G(5.00)
  • Ιμολέζε - Κάρπι --- 2&Under 2,5(3.60)

Τελική απόδοσης 6αδας 2.869 περίπου,οπότε καταλαβαίνετε ότι πάμε για ένα μικρό "θαύμα",αλλά μπάλα είναι και όλα τα σημεία που έχω επιλέξει έχουν λογική πάνω τους.

Για όσους θέλουν να πάνε λίγο πιο safe,η Βέχεν παίζετε και 2DNB(3.00) σε τίμια απόδοση,όπως επίσης και η Κάρπι στο σκέτο 2(2.00) ή στο Over 1,5 Goal Κάρπι(2.38).

Με ένα ποντάρισμα γύρω στα 5-6 ευρώ σε σύστημα 4-5-6 ή 3-5-6 θα κινηθούμε,δε χρειάζεται παραπάνω και ας ελπίσουμε να "πέσουν τα δικά μας".

Καλή τύχη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.