Live scores


02/01/2019

Πορτογαλέζικη τριαδούλα

Καλησπέρα σε όλους.Τετάρτη 2 του μήνα σήμερα,δεύτερη μέρα της χρονιάς και το στοιχηματικό κουπόνι μας φέρνει κάτι λίγο από Αγγλία,κάτι λίγο από Πορτογαλία και κάτι λίγο πάλι από διάφορα.Κοιτάζοντας τα 6 ματς που υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα από το Νησί,η αλήθεια είναι πως δε με συγκινεί να ποντάρω σε κάτι.
Ναι βλέπω τη Γιουνάιτεντ να κάνει την τέταρτη σερί νίκη της με τον Σόλτσκιερ στον πάγκο,αλλά σε αποδόσεις (1.60 - 1.65) μέσα στο Νιούκαστλ προσωπικά δεν θα την ποντάρω.
Από τα 5 υπόλοιπα ματς,εκτός του Τσέλσι - Σαουθάμπτον,όλα είναι δύσκολα,σκληρά παιχνίδια,χωρίς φαβορί και ιδιαίτερο value στο ποντάρισμα.
Να δώσω ένα λόγο παραπάνω στη Γουλβς που παίζει στο Μολινό με την Πάλας?Θα τον δώσω,αλλά ας μην ξεχνάμε το διπλό (2-3) που πήρε πριν από 10 ημέρες περίπου μέσα στο Μάντσεστερ επί της Σίτυ!
Μ' αυτά και μ' αυτά βγάζω εντελώς εκτός την Αγγλία από τα σημερινά πονταρίσματα και θα πάω σε 3 αρκετά γεμάτα σημεία (όπως συνηθίζουμε άλλωστε) από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας!

Βλέπω το Οver 2,5 στο Σάντα Κλάρα - Τοντέλα σε απόδοση 2.25,σε ένα μάτς στο οποίο η γηπεδούχος σε 7 παιχνίδια στην έδρα της φέτος έχει 6 Over με συνολικό μ.ο. τερμάτων 4.0(13-15) που σημαίνει ότι και βάζει και τρώει πολλά γκολ.Λάθος οι αποδόσεις,εγώ θα ποντάρω στο G/G + Over 2,5 του μάτς που μας δίνει την πολύ γεμάτη απόδοση του 2.70 καθώς πιστεύω ότι αν έρθει Over,θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

Φωτοτυπία με αυτό το ματς,θα ποντάρω το ίδιο σημείο στο παιχνίδι της Πορτιμονένσε με τη Μπενφίκα σε απόδοση 2.22 για παρόμοιους λόγους.Επιθετική ομάδα η Πορτιμονένσε,παίζει ανοιχτά όλα τα ματς στην έδρα της,βάζει και δέχεται γκολ με το τσουβάλι!Δε νομίζω να μη συνεχίσει το ίδιο και κόντρα στη Μπενφίκα,οπότε πάω στο G/G + Οver 2,5 του ματς και σε αυτό το παιχνίδι.

Τρίτο και τελευταίο σημείο θα είναι το διπλό της Γκιμαράες.Σε τρομερή φόρμα οι φιλοξενούμενοι μετά από τη νίκη με 1-0 επί της Σπόρτινγκ την τελευταία αγωνιστική,φιγουράρουν στην 5η θέση πίσω από τους 3 μεγάλους και τη Μπράγκα.Σε πολύ δυνατή φόρμα (6 νίκες στα 7 τελευταία ματς),ελπίζουμε να την διατηρήσουν,κόντρα στην ασταθή Νασιονάλ και να μας δώσουν το διπλό που πληρώνει 2.30!


  • Σάντα Κλάρα - Τοντέλα --- G/G&Οver 2,5(2.70)
  • Νασιονάλ - Γκιμαράες --- 2(2.30)
  • Πορτιμονένσε - Μπενφίκα --- G/G&Οver 2,5(2.22)

Αυτά για σήμερα,καλή τύχη σε όλους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.